Pages

April 26, 2014

berbicara soal MIGRAIN •﹏•

AssalamualaikumWarahmatullah..

hai korang.. harini aku rasa cam tak larat sangat-sangat. penat gila,menjahit baju customers.. *thanks ya Allah atas rezeki yang Kau kurniakan buatku.. akan ku jalankan amanah yang diberikan oleh customers sebaik mungkin*..

Tapi malangnya,akibat kepenatan yang teramat,aku diserang sakit bahu,sakit belakang and yang terbaru migrain sebelah kanan... uhuk uhuk uhuk.. sakittttt!!

kena pulak period-pain,memang pakej 4 dalam 1..hehehe..tapi takpe.. fikir belah positif. ALLAH nak ampunkan dosa kecik aku yang melambak ni.. alhamdulillah.. :')

Japgi nak makan ubat and rehat lah.. dah tak larat nak buat apa-apa.. esok sambung.. lusa dah kena ready untuk special occasion aku and incik Monster.. 29-30 April 2014..

okaylah.. doakan aku cepat sembuh tau.. XOXO..

wassalam.

Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign