Pages

April 15, 2014

Cara Menambah Income Selama 7-10minit!

AssalamualaikumWarahmatullah..





haaaa.. nampak title entry yang cantik menarik tertarik kau memang dabomb tu? hehehe.. satu penemuan yang aku dapat dari Moment WECHAT sahabat aku tadi.. mungkin bagi orang yang dah tau ni dah amalkan lama dulu.. tapi yang belom tau tu,cer terjah dulu rahsia yang aku nak gitau ni!!rugi gila kalau tak CHECK!! kang menyesal tak sudah.. orang lain dah bertambah-tambah income,korang korang je yang duk stay income dari dulu sampai sekarang..

scroll down...........SEKARANG !!


*Amboi kemain laju scroll down tu ye.. hahahahaha.. duit punya pasal la ni!! okay2 scroll down lagi..hehehe*


S O L A T !!


yess!! SOLAT!!


eh? asal plak SOLAT boleh menambah income kita?haaaa..


scroll down lagi..


Subuh : Increases beauty. 
Zuhur : Increases income. 
Asar : Improves health. 
Maghrib : Releases tensions. 
Isya' : Gives a peaceful sleep."


haaaa.. bukan takat tambah pendapatan which is MURAH REZEKI,tapi siap boleh tingkatkan kecantikan diri,tingkatkan kesihatan,boleh release tension and bagi ketenangan masa tidur!!

MashaaAllah.. ade ke duniawi boleh bagi pakej 5 kali sehari ye? paling syok pun pakej kat dunia ni sebulan sekali.. itu pon SUSAH yang amat!! so,takpayah fikir-fikir la.. dah terang lagi bersuluh nikmat solat,kebaikan solat 5waktu ni.. kenapa kita nak lengah-lengahkan.. kenapa kita nak tinggal-tinggalkan? kita duk sibuk cari cara tambah pendapatan,sibuk fikir susahnya hidup pendapatan asyik tak cukup.. kenapa cara yang WAJIB dan mudah ni taknak didahulukan? Astaghfirullahalazim..


Renung-renungkanlah ye.. sekian


WASSALAM..

Terima Kasih

2 comments:

  1. rezeki kan dari Allah SWT great piece of sharing dear...

    ReplyDelete

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign