Pages

August 12, 2014

Beautiful Me ! ✌

wouldn't wanna be anybody else, yeah
You made me insecure, told me I wasn't good enough
But who are you to judge.
When you're a diamond in the rough
I'm sure you got some things
You'd like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn't want to be anybody else

Na na na na na na na na na na na na na
Na na na na na na na na na na na na na
I'm no beauty queen, I'm just beautiful me

Na na na na na na na na na na na na na
Na na na na na na na na na na na na na
You've got every right to a beautiful life, come on

Who says, who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me that's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful, who says?

It's such a funny thing
How nothing's funny when it's you
You tell 'em what you mean
But they can't whiten out the truth

It's like the work of art
That never gets to see the light
Keep you beneath the stars
Won't let you touch the sky

Na na na na na na na na na na
Na na na na na na na na na na
I'm no beauty queen, I'm just beautiful me

Na na na na na na na na na na
Na na na na na na na na na na
You've got every right to a beautiful life, come on

Who says, who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me that's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful, who says?

Who says you're not star potential
Who says you're not presidential
Who says you can't be in movies
Listen to me, listen to me

Who says you don't pass the test
Who says you can't be the best
Who said, who said?
Would you tell me who said that, yeah
Who said

Who says, who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me that's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful, who says?

Who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me that's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful, who says?


*lets flashback.. lagu ni release on 2011 like that lah.. if i'm not mistaken.. aku akui,dari zaman aku sekolah dulu ada saja projek-projek hamba-hamba Allah yang nak jatuhkan aku macam yang tersebut dalam lirik ni.. judging aku macam aku ni langsung tak pernah buat kebaikan.. buat aku macam aku ni sampah.. yes,aku dah pernah rasa semua tu.. but chill,aku ada Allah.. tak pernah pulak aku rasa nak give up untuk hidup..hehe..sebab aku tau tu salah satu perkara yang aku perlu belajar dan tempuhi untuk teruskan hidup..so,nak taknak kena jugak hadap..lama-lama pun lali ape..jadi tak kisah dah..hehehe..
yang jadi lepas habis sekolah pun lebih teruk lagi..hehe..bak jatuhkan nama baik kt dpan kawan sekelas dah pernah jadi.. fitnah zina dah pernah kena.. kaki lelaki dah kena jugak.. fitnah tukar lelaki macam tukar baju lun pernah jugak.. siap nak jatuhkan kredibiliti aku depan Biy Monster lagi tu..lahaiiiii..dey makcik,buat lah apa pun,Iollss ni memang nampak childish bila tak serius.. tp makcik,iollss akan lebih matured dari awak kalau iollss betul-betul serius.. faham tak ni???? maksudnyaaaa.. kira iollss ni dulu malas nak gado dengan awak ler makcik sebabtu iollss tak serius masa cakap dengan awak and jadi childish macam awak jugak..makcik takpayah sibuk-sibuk hal iollss ye makcik.. makcik sibuk hal makcik je.. makcik jangan jadi manusia yang asyik melatah je dengan keadaan.. dapat masalah sikit post fesbuk.. dapat masalah sikit nangis bagitau fesbuk.. makcik...... dulu makcik cakap,kalau sikit2 fesbuk,childish.. tak reti handle masalah.now paku dulang paku serpih ke makcik? makcik mengata iollss tapi makcik yang lebih ohhhhh.. dahlah makcik.. cukuplah makcik kenang biy monster iollss.. makcik cari lain ye makcik.. sayangggg makcik ketat-ketat sampai semput! ok dah nak bebel tu je....hehehe..*

p/s : mak jemah nak pesan ni uollss.. janganlah sikit-sikit fesbuk.kekadang jadi muak kawan-kawan nengok status kita ni macam menagih simpati layaknya.ye girls sekalian.babaiii..



Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign