Pages

October 19, 2014

cOOkiesku cOOkiesmu..

AssalamualaikumWarahmatullah..

Yo.. pe kabor semuanya. senyap je aku kan.. baru berkesempatan nak blogging arini.. ni pun blogging dalam kepenatan... aku sebenarnya nak buat entry pasal attitude serta manners di kalangan sebilangan kecil rakyat Malaysia pasal penggunaan tandas AWAM.. tapi sekarang aku dalam kondisi yang teramat penat..takut nanti ayat entry aku berterabur dan lebih banyak merapu,so aku pendamkan dulu la yer.. for tonight,aku nak share pasal RAINBOW cookies yang teramat terkenal pada zaman millenium belasan ni.. haaaaa.. lets check the pictures bawah ni..



dalam piping bag sudaaaaaa..




atas loyang lidah kucinggg...



kejadian cookies ni setelah dibakar..


buat si monster..

hahahaha..itu dia.. hasil air tangan aku  yang tak seberapa tu.. alhamdulillah dapat feedback yang memberansangkan dari customers aku.. hehehe.. aku jual biasa je.. 70-75pieces for RM20.. standard la kan.. layan je aku makan cookies ni sambil blogging ni haaa.. hahahaa.. rugi uollss tak cuba tau! aku tak sempat nak taip resipi cookies ni kat sini.. kalau nak resipi ni,request je,aku kasi punya siap bagi step by step lagi haaaaa.. hehehe..

so,untuk para bloggers yang mempunyai penyakit MALAS yang teramat tinggi untuk mem-baking dan masuk ke dapur untuk bekungfu dengan bahan-bahan dapur,boleh lah order dari aku.. just contact me : 01125001524.. tu business number aku laa.. pepehal contact aku k.. kat instagram aku la aktif waima busy.. boring-boring,tu je la yang aku layan.. hehehe..

itu sahaja..next will post gambar swiss rolls aku aku okayy.. nites sayangs..

love ya,

Ira.





p/s : target followers as sponsor sudah tercapai.. terimakasih followers ku.. kalian akan ku jadikan idola dalam berblogging. yang tak sempat dibalas komennya,maaf okay...aku balas slow-slow.. sayang uollss sangat sangat sangat! mmuuaaahhhxx!! XOXO..







Terima Kasih

1 comment:

  1. wahhh...sedap tu..haish...nak buat...tapi nak beli dia punya dulang tu mahal...huhu...

    ReplyDelete

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign