Pages

October 14, 2014

Giveaway Diari Jejaka Hangat(Sponsor Area)


ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAH..

Ape kabar sekalian bloggers.. aku senyap je kan.. heeee.. actually aku memerhatikan kadar kenaikan followers aku start 11Oktober2014 haritu.. Alhamdulillah setiap hari ade je followers singgah follow.. now baru aku memngakui kuasa giveaway bloggers lain.. hehehe..





yeooopp! aku adalah one of the sponsor dalam giveaway cik abg Angah.. -*clap clap clap*- heeee.. aku sponsor tak seberapa pun.. bawal satin cost RM15 je.. hehehe.. DULL satin yang senang nak atur dan tak panas.. boleh jengah instabusiness aku di @tulip_hijabs ye.. ada bermacam-macam warna korang boleh pilih if korang berminat dengan produk aku.. hehehe.. oh ya.. instabusiness by mama aku jangan lupa follow juga @warnawarni_ciknor .. hehe.. oh ya,kalau nak join giveaway angah tu,hentak je cursor korang kat banner yang simple tapi bermakna tu.. aku dah bikin shortcut gitewwww..

so,korang rasa rugi tak kalau korang tak cuba nasib untuk memenangi one of the gift di giveaway Angah tu? haaaa.. kalau rasa taknak rugi,cepat-cepat la join k.. jangan tangguh-tangguh dah.. karang tak sempat,melepas! AND takdehal kalau korang rasa nak follow rules Angah tu after join.. sebab,well kalau dah hadiahnya banyak,banyak jugak la rules dia kan. slow-slow ye.. takdehal tu.. Angah tak push sangat pun,asalkan korang jujur buat semua rules tu..okay sayang-sayang semua?? ;)

Akhirul Kalam,selamat ber-giveaway semua! semoga korang berjaya memenangi one of the gift tu k! salam sayang dari aku yang COMEL ni.. Wassalam..



p/s : aku yang comel ni akan check ONE BY ONE contestant yang join giveaway  ni dah FOLLOW           aku atau belum.. if belum,aku REPORT terus sama Angah k..thanks sayangs!

Terima Kasih

3 comments:

  1. Singgah sini and followed you # 92. Do hit me back yeaa ♥

    ReplyDelete
  2. Cn singgah dari segmen yang sama ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/10/giveaway-diari-jejaka-hangat-2014.html

    ReplyDelete
  3. CN followers ke 100..ada ong nombor ni..hehe

    ReplyDelete

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign