Pages

November 10, 2014

...Kerana Sayang Tinggal-Tinggalkan...

AssalamualaikumWarahmatullah..


kalau suka seseorg, jauhkan dri dari dia. time tu kita boleh beza kita suka dia sbb nfsu atau sbab Allah. klau kita suka ikut nfsu, kita x blh mjauh. ada je yg x kena. klau kta suka sbab Allah, kita akn cuba kawal prasaan. lgi cuba nk jauhkn dri sbab tkut zina hati tpi mention dia dlm doa x prnah missed sbab kita tahu hti dia Allah pegang. kita prcaya Allah maha atur sgalanya? nmpak x beza? bila org tnya, "syg dia x?" kita jwb sja lah "syg". mreka tnya lgi "knpa lepas klau syg?" kita jwb "sbab syg yg mndalam. siapa kita utk mnafikan prasaan yg hadir? siapa kita utk mnolak ftrah yg dtg? rjuklah pada Dia utk mndapat solusi. Dia PAKAR CINTA. jka rndu smpaikn dalam doa. in shaa Allah dia turut mrasainya. mohon Allah jaga. mohon Allah lindung. moga baik² dlm jgaannya. lpaskan cinta yg x halal..

p/s : thanks Nor Fazlina Bt. Omar.. ayat awak seriously make my day.. nak nanges je baca ayat ni.. :')

Terima Kasih

1 comment:

  1. kena belajar untuk tinggal-tinggalkan juga... ^_^...salam dear, lama akak tak sempat singgah sini...

    ReplyDelete

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign