Pages

December 22, 2014

"Segmen Klik Button Follow By Syahirah Valiant"


Assalamualaikum Warahmatullah..

baiklah di petang yang murni lagi indah serta kebasahan akibat kebasahan di bumi Kenyalang ni,terbit suatu mood untuk join segmen cik adik yang sama nama dengan aku ni, iaitu cik Ira Valiant.. rare gituww nama dia,, nak follow, tekan banner di bawah ye..

p/s : i dah join group tau.. my facebook name- Noryussyairah Yussof .. k sekian.. =)



wassalam..



Terima Kasih

23 comments:

  1. Alhamdulillah.. masih ada yang sudi join.. thanks sangat2.. jangan lupa jenguk senarai peserta ok.. Semoga terget yang diharapkan tu tercapai.. amin :)

    p/s : eh, nama kita sama la.. hehehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti la sudi,. blog awak cute sgt.. =) inshaaAllah amiin..

      p/s : sama itu tandanya ukhwah bakal berkekalan..;)

      Delete
  2. Singgah sini . COmel nye BLOG . Awesome ! Done FOLLOW . datang dari segmen yang sama . Boleh kita jd kawan ?

    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..thanks awk. boleh saja.. apa salahnya berkawan.. =)

      Delete
  3. Assalamualaikum! Hana singgah Bw sini balas kunjungan! Semoga target yg diharapkan tu tercapai btw Done! follow belog ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. thanks dtg singgah and follow..=) inshaaAllah.. hehehe
      p/s : xde target pom.. hikhikhik

      Delete
  4. Dari segmen yang sama ^^
    Done Follow!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum .. blogwalking dari segmen yang sama .. done follow sini #130 .. btw nice blogg :)

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segmen sama :) saya follow sini! suka tengok header blog ni :3

    http://be-readers.blogspot.com

    p/s: tempahan doodle dan custom casing masih dibuka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. header tu melambangkan saya..=)

      Delete
  7. assalamualaikum & salam ukhwah!^^ Nunu daripada segmen yang sama.Done follow #132 :D Jemput singgah blog Nunu juga yep :3

    http://nununonsense98.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. salam ukhwah kembali nuna.. tunggu kdtgn sy..=)

      Delete
  8. dari segmen yg sama :) jemput join :D
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-blogwalk-3-by-mellya.html

    ReplyDelete
  9. Hye dari segmen yg same!
    http://diyanasamat.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  10. http://ainarahimar.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    #136

    ReplyDelete
  11. follow 136 :) datang bw :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  12. bw dr segmen yg sama. done follow.
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  13. Hai. Have a blogwalking.
    Dari segmen yang sama. A nice blog.

    http://dihah95.blogspot.com/2015/01/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  14. segmen dah tamat. datang singgah & follow sini :) terima kasih kerana sudi join segmen ira ye. kalau ada segmen yang ira anjurkan, join la lagi k. :) hehehehe

    ReplyDelete
  15. jemput join segmen ira :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/segmen-happy-birthday-by-syahirah.html

    ReplyDelete

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign