Pages

July 26, 2015

There's Loving In Your Eyes..


And when you leave me all alone
I'm like a stray without a home
I'm like a cat's mom without her kittens
I just want you for my own
I got to have you babe
There's loving in your eyes
That pulls me closer
It's so subtle

24 Julai 2015 :
Cik Kuyus dah jadi tunangan orang officially.. Alhamdulillah.. lega sedikit di hati bila dah ada suatu ikatan.. eventho bukan ikatan yg sah tapi kami sekali lagi a step closer untuk menghalalkan hubungan kami.. alhamdulillah.. syukur.

segalanya dah pun parents kami bincangkan on 24Julai yang lepas. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.. hihihihi.. terima kasih Mama Babah, Mak, Bapak, Nenek, Atok, Adik-II kami, saudara mara yang hadir pada hari tersebut.. jasa kalian takkan kami lupa.. hanya Allah yang boleh balas kebaikan kalian.. doakan segala yang dirancang dapat dilaksanakan dengan baik ye semua.. cik Kuyus jemput korang semua yang follow blog cik Kuyus ni ke majlis kami.. tarikhnya biarlah rahsia ok? inshaaAllah dalam masa terdekat.. nanti kita gitau ye.. :*

serba sedikit gambar masa 24Julai2015 haritu.. btw masa tu cik Kuyus neves gila! hahaha.. sampai jadi pekak telinga ni masa adik-II bercakap.. tak fokus haihh.. tapi akhirnya berjalan lancar.. hihi.. :)













••tangan kawan cik Kuyus shaking plak masa snap gambar ni..hehe••


takde gambar kami berdua sebab rasanya kena stay cool dulu.. hihi.. doakan semuanya berjalan lancar k.. inshaaAllah.. amiin..

Wassalam~

Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign