Pages

September 1, 2015

Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com


salam

gua terasa nak join sesuatu la pulak..

jalan punya jalan, gua ternampak pencarian bloglist by Lyssa.. pandang je syarat-syarat beliau yang mudah, gua pun terus join.. (klik banner untuk join ya)

antara syarat-syarat beliau ialah :


**buat satu entry yang bertajuk : Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com**
**letak banner ni dan back link kan ke entry beliau**
**dalam entry tu paste-kan 3 entry terbaik yang menarik perhatian korang. korang boleh laa godek-godek entry Lyssa yang lepas . tak kisah lah , entry mengenai tips ke , tutorial ke , pasal Lyssa pegi mana-mana ke . paste je . Bawah ni yang gua suka dari banyak-banyak entry beliau.**

http://www.lyssasecret.com/2012/06/90-fakta-tentang-lelaki-yang-perempuan.html?m=0#.VeSDzyWqqkp )
http://www.lyssasecret.com/2012/02/10-tanda-orang-yang-berbohongsuka.html?m=0#.VeSD4CWqqkp )
http://www.lyssasecret.com/2015/08/tips-cara-setting-emergency-call-untuk.html?m=0 )

**Lepas dah settle JANGAN LUPA paste link entry korang ni di ruangan komen di entry pencarian bloglist beliau.**
**senang kan? btw, 1 September 2015 on 23:59 tamat lah pencarian beliau.. so get hurry alls..**




THATS ALL..

wassalam..

~ Cik KuYus ~


Terima Kasih

6 comments:

  1. Replies
    1. hai.. inshaaAllah nnti sy jenguk.. :) thanks sbb kemari.. 😍

      Delete
  2. SALAM...good luck dan selamat berjaya ya..jln2 blogwalking sekjap.. :)..follower ke142 d sini...

    http://ilovebunga89.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam wbt.. mekasih sygku.. :)

      Delete

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign