Pages

October 30, 2015

Memori Tercipta

"... di sini jua memori tercipta, walau seketika terjalin kasih kita.. mungkin di sini kita kan terpisah kenangan bersama tiada ku lupa..yang terpahit jua termanis semuanya bagiku terindah ku ingati buat selama lamanya..."

Birthday Shoutout!  

Sanah Helwah Siti Mashitah Bt.Lela@Abu Darda.. May Allah bless you, your family, friends and everyone that you love the most.. Hoping that our friendship will last longer inshaaAllah till His jannah.. Inni Uhibbuki Fillah.. Sayang kamu kerana Allah.. dan keranaNya kita dipertemukan di Poli.. keranaNya juga kita menjadi belangkas.. kuasa Allah menentukan segalanya..

semoga awk panjang umur murah rezeki.. jaga diri di tempat baru.. saya dah takda nak protect awak dari syaitan lelaki.. saya dah takda nak sound orang yang flirt awak.. maaf tak boleh nak ikut awak ke sana.. walau jauh camana sekalipun, friendship kita takkan putus.. inshaaAllah..

Maaf juga sebab kekadang gagal jadi sahabat yang baik.. maafkan semuanya and halalkan semuanya.. sayang awak Mashitah, inshaaAllah selamanya..

Doakan saya dengan bakal jodoh saya dipermudahkam ye sayang.. semoga awak pun dipercepatkan jumpa jodoh.. sayang awak lah!! 😍

Wassalam~

.

Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign