Pages

December 7, 2015

Menghitung Hari . . .


Menghitung hari detik demi detik...



Assalamualaikum WBT..

Dengan ini diisytiharkan, kurang 3 hari lagi cik Kuyus akan bergelar seorang isteri !! hahaha.. Alhamdulillah, setakat ini segala macam DIY yang cik Kuyus godek-godek di facebook, blog, wechat, whatsapp dan sebagainya membuahkan hasil.. penat lelah cik Kuyus terbayar lepas tengok semua tu.. hehehe.. Antara yang mendapat sentuhan jari jemari cik Kuyus yang kasar ni ialah :



1) Bunga Telur - tisu 1Malaysia
2) Hand Bouquete - kain satin & kain crepe
3) Langsir bilik pengantin - kain satin
4) Pelamin - kain satin, kerusi jati mama, pasu super save, bunga super save, segalanya super save
5) Baju akad nikah - kain baju sekolah putih
6) Baju sanding - Kain songket
7) Baju family sedondon - jubah batik borneo kuning & baju melayu kuning
8) Set karaoke - perkongsian set dengan pakcik
9) Bantal kecil 14"x14" - kain satin
10) Buku Tetamu/Guest Book - Kertas A4
11) Shawl pengantin - Kain 'entah', manik sendirian bhd.
12) Props - photoshop + 180gsm paper
13) Baju langkah bendul - kain koshibo
14) Tengkolok pengantin lelaki
15) Kad jemputan - photoshop 2hari + kertas A4 870pcs + kedai fotostate kawan mama



Gigih sungguh cik Kuyus sebab cik Kuyus sangat-sangat cerewet,,entahlah.. kekadang rimas dengan diri sendiri sebab terlalu cerewet,,senget sikit dah bising itu ini.. hand bouquete pon makan asa seminggu sebab nak lembutkan tangan ni.. haihhh.. pening dengan diri sendiri tau!!

Kesimpulannya, sesiapa nak cari inspirasi cara berjimat macam cik Kuyus ni, boleh refer sini naa.. hehehe..mana tau berkesan.. hehe.. any question boleh komen.. nanti kita jawab ye..

korang, doakan cik Kuyus dan mr. Fiancee selamat diijabkabulkan nanti  okay? amiin Allahumma Amiin.. salam sayang buat semua..

Wassalam..


Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign