Pages

April 7, 2016

Menjahit...


Assalamualaikum wbt.. haaa.. kebelakangan ni jarang tengok aku blogging even bersegmen atau join giveaway.. Bukan sebab malas atau malas, tapi sebab aku sedang sibuk menjahit baju-baju raya pelanggan aku.. Alhamdulillah masih diberi kepercayaan untuk menjahit baju mereka.. hehe..

sekarang tengah sibuk menjahit baju melayu dan baju kurung.. pasangan bertunang ni.. agak lovely jugak baju yang dia bagi design.. hehe.. baju melayu tu la yang aku suka.. baju warna dark blue kain Valentino, kolar cekak musang dan poket baju pulak warna hitam kain satin.. sangat cantik dan menyerlah.. harap jahitan MPI disukai beliau.. Amiin..

Sambil tu, aku jahit jugak kain belah bohong, baju kurung pesak gantung, dress, jubah dan sebagainya.. haaaa.. yang stay area Kuching,Sarawak tu kalau belum jumpa tailor silakanlah pm MPI kalau berminat ya.. harga inshaaAllah yang terbaik dari MPI..

Ni MPI sertakan hasil-hasil baju yang MPI jahit.. hehe..









kalau perasan, ada yang MPI letak beads kat baju.. tu pun MPI jahit sendiri.. gigih sungguh demi kepuasan diri.. haha..

ok tu je.. MPI nak menjahit balik.. love you as always.. Wassalam..

Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign