Pages

September 26, 2016

Hobi Baru Aku,,,,


Assalamualaikum WBT..

haaaaa.. kemain lama tak blogging.. duduk kat kampung, line tak berapa elok.. susah nak blogging.. 

so today nak share pasal hobi baru aku... -______- hobi ke? hahaha

sesaje la mencuba buat kraf felt.. pastu ngam dengan kawan sama sekolah punya majlis nikah, jadiknya aku berhajat nak buat bantal felt untuk hadiahkan kat dia..

alkisahnya jugak, selama beberapa bulan ni, aku slalu gak usha FB-FB akak-akak yang buat kraf felt ni.. gigih save hasil kerja mereka sebab suka sangat.. nanti kalau ada kesempatan boleh lah belajar buat sendirik kan? hehehe..

Finally dapatlah kesempatan tu.. haaaaa.. gigih habiskan masa 5jam setengah untuk satu bantal,. sakit pinggang wooo.. hahaha.. baru tau baru sedar kenapa akak-akak tu jual mahal.. haaaaa.. sakit semuanya lah! *sob sob*

Di bawah ni la hasilnya.. tak shantek sangat ponggggg.. dua tiga kali gak fikir nak letak kat blog ni.. 
-______- malu lah kononnya aku ni.. hahahaha

Dahhhh.. jommm tengok hasil niiiiiii..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Yang bawah ni plak terlebih rajin, buatkan mini pillow untuk BFF tersayang.. tapi gambar ni baru siap side belakang.. side depan belom snap.. nantilah aku share k..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


tu saje aku nak share.. Mengantuk dah ni.. tata

Wassalam.



Terima Kasih

No comments:

Post a Comment

Ukhwah Fillah Abadan Abadaa.
Teguran,Kritikan & Saranan diterima sebaiknya,
InshaaAllah.
♥ o∩_∩o ♥

Cik KuYus's Stories Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign